Mersin’de ’Aile Okulu Projesi’ İle 44 Bin 156 Veliye Ulaşıldı

Mersin İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen "Aile Okulu Projesi" çerçevesinde 2 bin 790 eğitmenle 959 kurs açıldığı ve 44 bin 156 veliye ulaşıldığı belirtildi.

Mersin İl Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklamada, "Aile Okulu Projesinin', Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan himayelerinde, Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer'in talimatıyla 28 Mart 2022 tarihinde başladığı ve proje çerçevesinde velilere yönelik eğitimler verildiği kaydedildi.

Aile Okulu Projesinde velilere yönelik açılan "Aile Okulu, Ailede İlk Yardım, Çevre ve İklim Değişikliği Farkındalık, Trafik Öğreniyorum" kurs modüllerinde yürütülen çalışmalar neticesinde, 2 bin 790 eğitmenin bulunduğu, 959 kurs açıldığı ve 44 bin 156 veliye ulaşıldığı ifade edildi.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Mersin Haberleri

Yaşlı Kadını Bağlayıp Gasp Eden Şüpheli Kadın Yakalanıp Tutuklandı
Mersin’de Hafif Ticari Aracın Çarptığı Sağlık Çalışanı Hayatını Kaybetti
Mersin’de Çöp Kamyonunun Hidrolik Bölümüne Sıkışan İşçi Kurtarıldı
Tüiosb’de Altyapı Çalışmaları Yüzde 95 Seviyesine Ulaştı
Başkan Seçer: "2026 Yılında Tarımsal Destek Bütçesini Yüzde 71 Artırdık"