Mersin’de Bakliyat Fabrikasına Silahlı Saldırı

Mersin'de bir bakliyat fabrikasına uzun namlulu silahla saldırı düzenlendi.

Mersin'de bir bakliyat fabrikasına uzun namlulu silahla saldırı düzenlendi.

Edinilen bilgiye göre olay, merkez Akdeniz ilçesine bağlı Kazanlı Mahallesi'nde bulunan Arbel Makarna Fabrikası'nda akşam saatlerinde meydana geldi. Motosikletle fabrikaya gelen 2 şüpheli, iş yerine uzun namlulu silahla ateş açtı. Saldırı sırasında fabrika binasına 12 mermi isabet ederken, olayda yaralanan olmadığı öğrenildi.

Saldırı anında iş yeri sahibi adamı Mahmut Arslan'ın da fabrikada bulunduğu, saldırıda kaleşnikof marka uzun namlulu silah kullanıldığı bildirildi.

Görgü tanıklarının ifadelerine göre, plakası bulunmayan motosikleti kullanan şahsın kasklı, arka koltukta bulunan ve silahı kullanan saldırganın ise kapüşonlu olduğu belirtildi.

Olayın ardından bölgeye sevk edilen polis ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemi alarak inceleme başlattı. Güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen ekiplerin, saldırganların kimliklerini tespit etmek için çalışmalarını sürdürdüğü öğrenildi.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Mersin Haberleri

Mersin’deki Yağ Fabrikasındaki Patlamada Ölen İşçi Toprağa Verildi
Yolda Giden Şahsın Koluna Bıçakla Kesik Atan Şüpheli Yakalandı
Akdeniz’de ’özel Gereksinimli Bireyler Ve Ev Yaşamı’ Paneli Düzenlendi
Akdeniz’de Parklar Bahara Hazır: 50 Bin Çiçek Toprakla Buluşacak
Mersin’de Öğrencilere Siber Farkındalık Eğitimi Verildi