Mersin'de Başından Silahla Vurularak Yaralanan Köpeğe Yardım Eli

Mersin'de, başından silahla vurularak yaralanan köpek, belediyenin veterinerleri tarafından tedavi edildi.

Mersin'de, başından silahla vurularak yaralanan köpek, belediyenin veterinerleri tarafından tedavi edildi.

Mersin Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, vatandaşların sokakta gördüğü yaralı bir köpeğe ilişkin ihbarı üzerine Veteriner Hizmetleri Dairesi Başkanlığı ekibi olay yerine gitti.

Ekibin sokaktan alarak Kaşlı Geçici Hayvan Bakımevi’ne götürdüğü "golden retriever" cinsi köpeğin baş kısmından yara aldığı tespit edildi.

Olayın silahla yaralama olduğunu ve enfeksiyon geliştiğini belirleyen veterinerler hayvanı ameliyata aldı. Zorlu tedavi sürecinin ardından sağlığına kavuşan köpeğe "Gold" ismi verildi.

Bu arada, merkez Mezitli ilçesinde bir aracın çarpması sonucu sağ arka ayağında çok parçalı kırık olan köpeğe de ameliyatla platin takıldı.

Veterinerler, iyileşen köpeğe "Bold" adını verdi.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Mersin Haberleri

Çalılık Alanda Başlayan Yangın Büyümeden Söndürüldü
Akdeniz’de Hizmet Mesaisi Sahada: Beşikci Mahalle Sakinleriyle Buluştu
Silifke’de Mahalle Muhtarları İstişare Toplantısında Buluştu
Şahin Tuzağına Yem Amaçlı Bağlanan Güvercini Vatandaşlar Kurtardı
Vicdansız Sürücü ‘kasten Öldürmeye Teşebbüs’ Suçundan Tutuklandı