Mersin'de Çocuk Alanında Faaliyet Gösteren Kuruluşlar Toplandı

Mersin'de çocuk alanında faaliyet gösteren kuruluş temsilcileri yaşanan sorunların değerlendirilmesi ve uygulama birlikteliğin sağlanması amacıyla bir toplantı düzenledi.

Davultepe Çocuk Evleri Sitesi'nde Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Veysel Topkaya başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda, çocuk sorunları ile çocuk koruma sistemleri, sokakta çalışan çocuklar ve çocuk işçiliğinin önlenmesi çalışmaları değerlendirildi. "Çocuklarımız için birlikteyiz" adıyla gerçekleştirilen toplantını her ay düzenleneceği kaydedildi.

Toplantıya, Mersin Barosu Başkanı Bilgin Yeşilboğaz, Emniyet Çocuk Şube Müdürü İsmail Petek, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne bağlı çocuk alanında faaliyet gösteren kuruluş temsilcileri, Mersin adliyesinde çocuk alanında görev yapan hakim ve savcılar, çeşitli kamu kurumu temsilcileri ve çocuk şube müdürlüğünde görev yapan çocuk polisleri katıldı.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Mersin Haberleri

Sürücüsünün İçinde Olduğu Otomobilin Üzerine Ağaç Devrildi
Takla Atan Otomobilin Sürücüsü Yaralandı
Mersin’in Yüksek Kesimlerinde Kar Yağışı Etkili Oldu
Kadınlara Yönelik Evka Eğitimleri Mersin’de Yoğun İlgi Gördü
Mersin’de Giyim Üretim Kurslarına Büyük İlgi