Mersin'de Deniz Kenarındaki Kayalıklarda Mahsur Kalan 4 Kişi Kurtarıldı

Mersin'in Gülnar ilçesinde, Yanışlı sahilindeki doğal oluşumlu mağaradan denize giren 4 arkadaş, su seviyesi ve dalgalar yükselince çıktıkları kayalıklarda mahsur kaldı.

Mersin'in Gülnar ilçesinde, deniz kenarındaki kayalıklarda mahsur kalan 4 kişi kurtarıldı.

Alınan bilgiye göre, Yanışlı sahilindeki doğal oluşumlu mağaradan denize giren 4 arkadaş, su seviyesi ve dalgalar yükselince çıktıkları kayalıklarda mahsur kaldı.

Telefonla yardım isteyen 4 kişi için Sahil Güvenlik Komutanlığı, İlçe Jandarma Komutanlığı ve AFAD ekipleri ile Mersin Büyükşehir Belediyesi itfaiyesince kurtarma çalışması başlatıldı.

Hem denizden hem karadan yürütülen kurtarma operasyonunda 4 kişi, yaklaşık 20 metrelik kayalıklardan sarkıtılan halatlar yardımıyla çıkarıldı.

Kurtarılan 4 arkadaşın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Mersin Haberleri

Toroslar Edaş Mersin’i Bakım Ve Yatırımlarıyla Aydınlattı
Tarsus’ta ’sokak Hayvanları Çalıştayı’ Düzenlenecek
Çocuklar Atölye Temelli Eğitimlerle Geleceğe Hazırlanıyor
Anaokulu Öğrencileri Şenlikte Yeteneklerini Sergiledi
"hareketsiz Yaşam, Baş Dönmesini Tetikliyor"