Mersin’de Eğlence Mekanlarına Denetim: 3 Milyon 630 Bin Tl Ceza Uygulandı

Mersin polisi, SGK ve Gelir İdare Başkanlığı müfettişlerinin de katılımıyla eğlence mekanlarını denetledi.

Mersin polisi, SGK ve Gelir İdare Başkanlığı müfettişlerinin de katılımıyla eğlence mekanlarını denetledi. Uygulamada 3 milyon 630 bin TL para cezası kesildi.

Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri alkollü eğlence mekanlarına yönelik geniş kapsamlı denetim gerçekleştirdi. 16 ekip ve 85 personelin yanı sıra SGK ve Gelir İdare Başkanlığı müfettişleri de uygulamada görev aldı. Yapılan denetimlerde 8 farklı iş merkezi incelendi. 3 işletmede kapalı alanlarda tütün mamulleri tüketimi tespit edildi, bu işletmelere yönelik gerekli tutanaklar düzenlendi. 4 işletmede de kayıtsız olarak çalışan 8 şahıs belirlendi. 8 ayrı iş yerinde ise usulsüzlükler tespit edilerek, toplamda 3 milyon 630 bin TL idari para cezası uygulandı.

Ekiplerin denetimlerini sürdüreceği bildirildi.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Mersin Haberleri

Mersin’de Yasa Dışı Bahis Çetesi Çökertildi: 13 Tutuklama
Otomobiller Çarpıştı: 2 Yaralı
Gözaltına Alınmak İstenilen Firari Kelepçeli Halde Kaçtı, Polis Yakaladı
Mersin-antalya Arasında Selle Gelen Mucurlar Yolu Kapattı
Mersin’de Makas Atan Sürücü Gözaltına Alındı