Mersin'de Feci Kazadan Mucize Kurtuluş

Mersin'de meydana gelen trafik kazasında önce takla atan, ardından da yanmaya başlayan otomobilde bulunan 5 kişi, sağ olarak kurtuldu.

Mersin'de meydana gelen trafik kazasında önce takla atan, ardından da yanmaya başlayan otomobilde bulunan 5 kişi, sağ olarak kurtuldu. Şans eseri sadece bir kişinin yaralandığı kazada, araçta bulunan biber ve patlıcanlar da yola savruldu.

Kaza, sabah saatlerinde Silifke-Gülnar yolunda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Mercan Göksu yönetimindeki 33 DJT 71 plakalı otomobil, Gelinsu mevkisinde kontrolden çıkarak takla atmaya başladı. Bir süre takla attıktan sonra kayalıklara çarparak duran araç, yanmaya başladı. Kazayı gören çevredeki vatandaşlar durumu jandarma, itfaiye ve 112'ye bildirdi. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda sağlık ekibi ve itfaiye sevk edildi.

Araç yanmaya başlamasından dolayı çevredeki vatandaşların yardımıyla Mercan Göksu, Teslime Varol, Hava Göksu, Nehir Göksu ve Gülşah Göksü araçtan çıkarıldı. Kısa sürede büyüyen yangın, aracın her yerini sardı. Bölgeye gelen sağlık ekipleri, yaralanan Hava Göksu'ya olay yerinde yaptığı ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırdı. Şans eseri sadece bir kişinin hafif şekilde yaralandığı kazada, araçta bulunan patlıcan ve biberlerde yola savruldu.

Kaza nedeniyle yolda trafik bir süreliğine kapanırken itfaiye ekipleri yanan aracı söndürdü. Kullanılmaz hale gelen araç daha sonra çekiciyle bölgeden kaldırıldı.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Mersin Haberleri

Kontrolden Çıkan Otomobil Kaldırıma Vurdu, Ona Metreler Kala Tır Devrildi
Kuzey Makedonya Büyükelçisi Manasijevski’den Başkan Seçer’e Ziyaret
Tarsus Gastronomi Merkezi Misafirlerini Ağırlamaya Devam Ediyor
Tarsus Belediyesi Kırsal Mahallerde Yol Bakım Çalışmasını Yoğunlaştırdı
Vali Pehlivan İle Vali Yavuz, Model Fabrika Ve Yenilik Merkezi’ni Ziyaret Etti