Mersin'de Huzurevleri Ve Bakımevleri Sakinleri İle Personeline Kovid-19 Aşısı Yapılıyor

Mersin'de yeni tip koronavirüs (Kovid-19) ile mücadele kapsamında huzurevleri ve bakımevlerinde kalanlar ile çalışan personele CoronaVac aşısının ilk dozunun uygulanmasına devam ediliyor.

Mersin'de yeni tip koronavirüs (Kovid-19) ile mücadele kapsamında huzurevleri ve bakımevlerinde kalanlar ile çalışan personele CoronaVac aşısının ilk dozunun uygulanmasına devam ediliyor.

Toroslar İlçe Sağlık Müdürlüğü ekipleri, Yardım ve İyilik Vakfı Huzurevindeki personel ve burada kalan yaşlılara aşı yaptı.

Vakfın Yönetim Kurulu Başkanı Gürkan Aslan, AA muhabirine, aşı çalışmasının huzurevinde herhangi bir sorun olmadan tamamlandığını söyledi.

Aslan, "Yaşlılarımıza hem hekim hem de idareci olarak bilgi verdim. Kovid-19 sürecinde bu aşı önemli bir tedbir. Kurumumuzdaki sağlıkçılar da psikolojik olarak yaşlılarımızı hazırladı. Aşı olduktan sonra yaşlılarımız kendilerini güvende hissetti." diye konuştu.

Huzurevi sakinleri de sağlıkçıların ardından aşı önceliğinin kendilerine tanınmasından mutlu olduklarını dile getirerek yetkililere teşekkür etti.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Mersin Haberleri

Silifke’de Bayrak Yürüyüşü
Başkan Boltaç’tan Kentsel Dönüşüm Müjdesi
Mut’ta Orman Suçlarına Yönelik Önleme Araması Yapıldı
Mersin’de Gençler Eğitimden İstihdama Doğrudan Yönlendirilecek
Meski Ana İçme Suyu Hattında Deplase Çalışmasını Tamamladı