Mersin’de İş Yerinde Uyuyan Genç Yanarak Hayatını Kaybetti

Mersin'in Mut ilçesinde bir iş yerinde sabaha karşı meydana gelen yangında, içeride uyuyan bir genç yanarak hayatını kaybetti.

Mersin'in Mut ilçesinde bir iş yerinde sabaha karşı meydana gelen yangında, içeride uyuyan bir genç yanarak hayatını kaybetti.

Yangın, Mut'un Pınarbaşı Mahallesi Ataışık Sokak'ta bulunan bir iş yerinde meydana geldi. İddiaya göre, henüz bilinmeyen bir sebeple çıkan yangın, kısa sürede büyüyerek iş yerini sardı. Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Yangında, geceyi iş yerinde geçiren ve içeride kalan Ömer Coşar adlı genç yanarak hayatını kaybetti.

İş yerinin de küle döndüğü yangınla ilgili inceleme başlatılırken, Coşar'ın cenazesi ise önce Mut Devlet Hastanesine oradan da otopsi için Mersin Adli Tıpa gönderildi.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Mersin Haberleri

Mersin’deki Tır Kazasında Can Kaybı 2’ye Yükseldi
Mersin’de 13 İlçede Eş Zamanlı Aşure Dağıtımı
Mersin’de Minibüs İle Vinç Çarpıştı: 1 Yaralı
Mersin’de Tırlar Kafa Kafaya Çarpıştı: 1 Ölü, 2 Yaralı
Mersin’de Ağıla Giren Kurtlar 29 Koyunu Telef Etti