Mersin’de Kaçak Kazı Operasyonu: 4 Şüpheli Yakalandı

Mersin'de tarihi eser bulmak amacıyla kaçak kazı yapan 4 şüpheli jandarma ekipleri tarafından yakalandı.

Mersin’de tarihi eser bulmak amacıyla kaçak kazı yaptığı tespit edilen 4 şüpheli, jandarma ekipleri tarafından suçüstü yakalandı. Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Toroslar ve Silifke ilçeleri sınırlarında kaçak kazı yapıldığına dair aldıkları bilgiler üzerine harekete geçti.

Yapılan operasyonlarda, kaçak kazı yaptıkları sırada suçüstü yakalanan 4 şüpheliye ait Roma ve Bizans dönemine ait 4 sikke, 2 detektör, 2 kulaklık, kazma, beton delici, 1 jeneratör ve kaçak kazıda kullanılan çok sayıda malzeme ele geçirildi.

Yakalanan şüpheliler, adli işlemlerin yapılması için jandarma birimlerine götürüldü. Operasyon, tarihi eser kaçakçılığına yönelik mücadelenin bir parçası olarak bölgede devam ediyor.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

İlgili Haberler

Anamur’da Minik Öğrencilerden Anlamlı Proje: “İyilik Kumbarası”
Mersin’de Huzur Uygulaması: 9 Düzensiz Göçmen ve 3 Organizatör Yakalandı
Mersin’de Horoz Dövüşü Yapılan Adrese Baskın: 14 Gözaltı

Mersin Haberleri

Mersin’de 1,5 Milyar Lira Değerinde 116 Bin Kaçak Kol Saati Ele Geçirildi
Mersin’de 3 Kişinin Ölümüne Neden Olan Sürücü Tutuklandı
Mersin’deki Kazadan Acı Hikaye: İkizleri Ölüm Ayırdı, 3 Cenaze Yan Yana Defnedildi
Kültür Ve Sanat Evleri Gençleri Üretime Kazandırıyor
Mersin’de 72 Yaşındaki Osman Amca Hafız Oldu