Mersin’de Kaçak Tütün Ve Makaron Operasyonu: 2 Gözaltı

Mersin’in Silifke ilçesinde bandrolsüz makaron, tütün ve sigara doldurma makinelerinin ele geçirildiği operasyonda 2 kişi gözaltına alındı.

Mersin’in Silifke ilçesinde bandrolsüz makaron, tütün ve sigara doldurma makinelerinin ele geçirildiği operasyonda 2 kişi gözaltına alındı.

Silifke İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri, kaçakçılıkla mücadele çalışmaları kapsamında, 2 iş yeri ve 1 ikamete operasyon düzenledi.

Adreslerdeki aramada 9 bin 600 içi doldurulmuş makaron, 7 bin 600 bandrolsüz boş makaron, 63 paket nargile tütünü, 53 paket tütün, 3 elektrikli sigara doldurma makinesi ile 1 ruhsatsız tabanca ve tabancaya ait 7 mermi ele geçirildi.

Şüpheli Ö.F.Y. kaçakçılıktan, N.G. ise kaçakçılık ve ruhsatsız tabanca bulundurmaktan gözaltına alındı.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Mersin Haberleri

Mersin’de Taksiciyi Alıkoyan Biri Kadın 2 Kişi Yakalandı
Tarsus’ta Tarihi Geçmiş 228 Ürün Ele Geçirildi
Başkan Yıldız, Özel Bireylerle Piknik Yaptı
Tarsus Belediye Personeli Yangın Tatbikatına Katıldı
Bozyazı Kaymakamı Topsakaloğlu, Muhtarlarla Bir Araya Geldi