Mersin’de Karla Kaplanan Ormanlık Alandan Kartpotallık Görüntüler

Mersin Anamur ilçesinde yüksek rakımlarda ormanlar karla kaplandı, bölge dronla havadan görüntülenirken ortaya kartpostallık görseller çıktı.

Mersin Anamur ilçesinde yüksek rakımlarda ormanlar karla kaplandı, bölge dronla havadan görüntülenirken ortaya kartpostallık görseller çıktı.

Yurt genelinde olduğu gibi Türkiye'nin en sıcak illerinden her mevsim denize girilebilen Mersin'in yüksek rakımlarında da kar etkili oldu. Mersin'in Antalya'ya komşu olan Anamur ilçesinde bulunan Toros dağlarının bin 600 rakımı ise karla kaplandı. Anamur-Ermenek yolu üzerindeki 1600 rakımın üzerindeki Suolmaz Geçidi mevkiindeki ormanların beyaz gelinliği giymesiyle ortaya izlemesi keyif veren görüntüler çıkardı. Bölge dronla havadan görüntülenirken, kar kalınlığının yer yer yarım metreye yaklaştığı öğrenildi.

Öte yandan bölgede soğuk havanın bir kaç gün etkili olması beklendiği bildirildi.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Mersin Haberleri

Kamyonun Çarptığı Tabela Otomobilin Üzerine Devrildi: 1 Yaralı
Otobanda Araba Yarışı Pahalıya Patladı: 407 Bin Tl Ceza Kesildi
Kazada Ölen Genç Adamın Cenazesi Davul Zurnayla Uğurlandı
Tarsus’ta Piknik Sonrası Doğa Temizliği
Çöp Evden 115 Bin Lira Ve Ruhsatsız Silah Çıktı