Mersin'de Kasten Öldürme Suçundan Ceza Alan 4 Şüpheli Yakalandı

Mersin'de kasten adam öldürme suçundan aranan ve 13 yıl 4 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan 4 şüphelinin yakalandığı bildirildi.

Mersin'de kasten adam öldürme suçundan aranan ve 13 yıl 4 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan 4 şüphelinin yakalandığı bildirildi.

Alınan bilgilere göre, Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, aranan şahıslara yönelik çalışma başlattı. Bu çerçevede, Tarsus ilçesinde 2014 yılında husumetli iki aile arasında meydana gelen ve 1 şahsın öldürüldüğü kavga olayında yargılanan 4 şüpheliye "kasten öldürme" suçundan 13 yıl 4 ay hapis cezası verildi. Hapis cezası verilen şüphelilerin firari durumda olması üzerine jandarma ekipleri şahısları yakalamak için harekete geçti.

Yürütülen titiz çalışma ve araştırma sonucunda şüphelilerin Tarsus ve Çamlıyayla ilçelerinde saklandığı adresleri tespit eden ekipler, eş zamanlı operasyon düzenledi. Operasyon sonucu şüpheliler yakalanarak gözaltına alındı.

Kasten öldürme olayının 4 şüphelisi, sevk edildikleri mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Mersin Haberleri

Mersin’de Bayramda Mezarlıklarda Vatandaşlar Yalnız Bırakılmıyor
Tarsus’ta Bayram Öncesinden Başlatılan Temizlik Ve İlaçlama Çalışmaları Sürüyor
Camiye Gelen Çocuklar Çifte Bayram Yaptı
Erdemli’de Kabir Ziyaretine Gelenlere Çiçek Dağıtıldı
Şener, Bayramda Görev Başındakileri Ve Şehit Ailelerini Unutmadı