Mersin'de Meslek Lisesi Öğrencilerinden Anlamlı Davranış

Mersin Özel Şişecam Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, örnek bir davranışa imza attılar.

Mersin Özel Şişecam Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, örnek bir davranışa imza atarak paketleme fabrikalarından topladıkları narenciyeyi 3 ayrı şehirde eğitim gören öğrencilere gönderdi.

Okulun İyilik Kulübü öncülüğünde gerçekleştirilen etkinlik kapsamında, narenciyesi olmayan Türkiye'nin her yerindeki ilkokul öğrencilerinin hayallerinin gerçekleştirilmesinin hedeflendiği bildirildi. Bu kapsamda narenciye paketleme fabrikalarından topladıkları 6.5 ton portakal ve mandalinayı Şanlıurfa, Diyarbakır ve Kastamonu'ndaki ilkokul öğrencilerine gönderen Mersin Özel Şişecam Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, örnek bir davranışa imza attı.

İyilik Kulübü Başkanı Biyoloji öğretmeni Esma Kök, ilerleyen günlerde bu tür etkinlikleri çoğaltarak devam edeceklerini söyledi.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Mersin Haberleri

Çalılık Alanda Başlayan Yangın Büyümeden Söndürüldü
Akdeniz’de Hizmet Mesaisi Sahada: Beşikci Mahalle Sakinleriyle Buluştu
Silifke’de Mahalle Muhtarları İstişare Toplantısında Buluştu
Şahin Tuzağına Yem Amaçlı Bağlanan Güvercini Vatandaşlar Kurtardı
Vicdansız Sürücü ‘kasten Öldürmeye Teşebbüs’ Suçundan Tutuklandı