Mersin’de Ölümlü Esnaf Kavgasına 3 Tutuklama

Mersin'in Tarsus ilçesinde kahve fiyatları nedeniyle çıkan ve 1 kişinin hayatını kaybettiği esnaf kavgasında 3 şüpheli tutuklandı.

Mersin'in Tarsus ilçesinde kahve fiyatları nedeniyle çıkan ve 1 kişinin hayatını kaybettiği esnaf kavgasında 3 şüpheli tutuklandı.

Olay, 14 Haziran Cumartesi günü Yarenlik Alanı'ndaki Uğur İş Hanı Pasajı'nda yaşandı. İş yerinde çalışan F.İ., Ş.İ. ve S.C.İ., komşusu Ali Beyaz ile kahve fiyatları üzerine tartışmaya başladı. Kısa sürede büyüyen tartışma, bıçak ve satırların kullanıldığı kavgaya dönüştü. Kavgada Ali Beyaz ile oğlu A.D.B. (25) bıçaklanırken, olaya karışan F.İ., Ş.İ. ve S.C.İ. de yaralandı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri yönlendirildi. Hastaneye kaldırılan 5 yaralıdan Ali Beyaz, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Tedavisi tamamlanan F.İ., Ş.İ. ve S.C.İ. ise polis ekiplerince gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 3 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi. Yaralılardan A.D.B.'nin tedavisinin ise sürdüğü bildirildi.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Mersin Haberleri

Mersin’de Bir Evden Tonlarca Çöp Çıktı
Mezitli’de 19 Mayıs Turnuvalarında Heyecan Dorukta
Mersin’de Engelsiz Rekabet: Bocce Turnuvasında Heyecan Dolu Anlar
Mihraptan Tarihi Değirmene Vefa Yolculuğu
Tarihi Kilikya Yolunda 19 Mayıs İçin Anlamlı Yürüyüş