Mersin’de Ormanların Güvenliğini Sağlamak İçin Önleme Araması Yapıldı

Mersin'in Silifke ilçesinde, ormanların güvenliğini sağlamak ve yasa dışı müdahaleleri önlemek amacıyla "önleme araması" gerçekleştirildi.

Mersin'in Silifke ilçesinde, ormanların güvenliğini sağlamak ve yasa dışı müdahaleleri önlemek amacıyla "önleme araması" gerçekleştirildi.

Orman Bölge Müdürlüğüne bağlı Silifke Orman İşletme Müdürlüğü ekipleri, ormanların kanun dışı müdahalelerden korunması ve usulsüzlüklerin önüne geçilmesi amacıyla kontrol noktalarında denetim yaptı. Denetimlerde; orman emvali taşıyan araçların sevk pusulası, nakliye, emval ve mesaha kontrolü yapıldı. Şüpheli araçlarda önleme araması gerçekleştirilirken, herhangi bir usulsüzlüğe rastlanmadığı bildirildi.

Uygulamanın, Silifke Orman İşletme Müdürlüğüne bağlı işletme şefliklerinde farklı noktalarda ve belirli saatlerde rutin şekilde devam edeceği kaydedildi.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Mersin Haberleri

Otomobilin Çarptığı Yaya Ağır Yaralandı
Otomobille Çarpışan Motosikletin Sürücüsü Ağır Yaralandı
Tonlarca Ağırlıktaki Beton Blok Taşıyan Tırın Tekeri Koptu
Vali Toros: "kararlı, Caydırıcı Ve Kesintisiz Bir Mücadele İle Suçlulara Nefes Aldırmayacağız"
Akdeniz’de Avm’lere Sıkı Denetim