Mersin’de Otoban Yol Kenarları Ağaçlandırılıyor

Mersin'in Erdemli ilçesinde otoban yol kenarı ağaçlandırma çalışmaları kapsamında fidanlar toprakla buluşturuldu.

Mersin'in Erdemli ilçesinde otoban yol kenarı ağaçlandırma çalışmaları kapsamında fidanlar toprakla buluşturuldu. Fidanlar, toprağın taşınması ve kitle halinde kaymasını önleyerek otoban yol güvenliği sağlayacak.

Mersin Orman Bölge Müdürlüğü tarafından, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığınca yapımı sürdürülen Çeşmeli-Erdemli-Silifke-Taşucu Otoyol Projesi kapsamında ağaçlandırma çalışması gerçekleştirildi. Erdemli Orman İşletme Müdürlüğünce Çeşmeli-Narlıkuyu otoban yol kenarında gerçekleştirilen ağaçlandırma çalışmalarında, 2 dönümlük araziye 160 kara servi, 150 zakkum ve 90 fıstık çamı fidanı dikildi.

Erdemli Kaymakamı Aydın Tetikoğlu ile Erdemli Orman İşletme Müdürü Murat Körlü'nün katıldığı etkinlikte dikilen fidanların, toprağın taşınması ve kitle halinde kaymasını önleyerek otoban yol güvenliği sağlayacağı bildirildi.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Mersin Haberleri

Mut’ta Aşırı Yağış Nedeniyle Kapanan Yol Ulaşıma Açıldı
Mersin Tekstili İçin Küresel Açılım Adımı
Mut’ta Motosiklet Kazası: 18 Yaşındaki Sürücü Hayatını Kaybetti
Mut’ta Taşımalı Eğitime Olumsuz Hava Koşulları Nedeniyle 1 Gün Ara Verildi
Fıba Kadınlar Avrupa Ligi: Çimsa Çbk Mersin: 71 - Panathinaikos: 57