Mersinde Portakal Hırsızları Yakalandı

Mersin'de bir bahçeden 800 kilo portakal çalan şüpheliler, devriye görevi yapan jandarma ekiplerinin dikkati sonucu yakalandı.

Mersin'de bir bahçeden 800 kilo portakal çalan şüpheliler, devriye görevi yapan jandarma ekiplerinin dikkati sonucu yakalandı.

Mersin İl Jandarma Komutanlığından yapılan açıklamaya göre, merkez Akdeniz ilçesi Iğdır Mahallesi'nde devriye görevi yapan jandarma ekipleri, aşırı derecede yüklü olmasından şüphelendiği bir otomobili durdurarak arama yaptı. Araçta çuvallar içerisinde yüklü miktarda portakal olduğunu fark eden ekipler, otomobilde bulunan 3 şüpheliyi, çelişkili ifadeler vermesi üzerine gözaltına aldı. Şüpheliler yapılan sorgusunda, portakalları sahibini bilmedikleri bir bahçeden çaldıklarını itirafe ettiler.

Çalıntı 800 kilo portakal, jandarma ekiplerince tespit edilen bahçe sahibine teslim edilirken, şüpheliler ise ifadelerinin ardından serbest bırakıldı.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Mersin Haberleri

Akdeniz’de Mahalle Mahalle Saha Çalışması: Beşikci Talepleri Yerinde Dinliyor
Mersin’de Çölyak Hastalarına Ücretsiz Glütensiz Ekmek Ve Un Desteği
Meski’nin Arıtma Tesisinde Alman Heyetten Teknik İnceleme
Tarih Ve Doğa İçinde 160 Bisikletli Pedal Çevirdi
Mersin’de Denize Giren 3 Gençten Biri Hayatını Kaybetti