Mersin’de Sahte İçki Üreten Şüpheli Yakalandı

Mersin'in Anamur ilçesinde sahte içki üretimi yapan bir şüpheli yakalandı.

Mersin'in Anamur ilçesinde sahte içki üretimi yapan bir şüpheli yakalandı. Şüphelinin evinde ise çok miktarda sahte içki ele geçirildi.

Alınan bilgiye göre, Anamur Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri çalışma yaptı. Ekiplerin çalışmasında şüpheli M.Ç.'nin evinde sahte içki yaparak sattığı belirlendi. Bunun üzerine adrese operasyon düzenleyen polis şüpheliyi gözaltına aldı. Yapılan aramada ise plastik şişelerde 5 litre alkol yapımında kullanılan sıvı, 2 adet 5 litre bidon içerisinde etil alkol ile kaçak olarak yapılan 15 şişe çeşitli alkollü içecek ele geçirildi. Ayrıca çok miktarda dolum yapmaya hazır boş alkol şişeleri bulundu.

Emniyette ifadesi alınan şüpheli adliyeye sevk edildi. Nöbetçi mahkemeye çıkartılan şüpheli yurt dışına çıkış yasağı ve adli kontrol şartı ile serbest kaldı.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Mersin Haberleri

Otomobilin Çarptığı Yaya Ağır Yaralandı
Otomobille Çarpışan Motosikletin Sürücüsü Ağır Yaralandı
Tonlarca Ağırlıktaki Beton Blok Taşıyan Tırın Tekeri Koptu
Vali Toros: "kararlı, Caydırıcı Ve Kesintisiz Bir Mücadele İle Suçlulara Nefes Aldırmayacağız"
Akdeniz’de Avm’lere Sıkı Denetim