Mersin’de Sazlık Alandaki Yangın Söndürüldü: Bir Sera Zarar Gördü

Mersin'in Bozyazı ilçesinde sazlık alanda çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü.

Mersin'in Bozyazı ilçesinde sazlık alanda çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü. Yangında bir üreticiye ait serada hasar meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, akşam saatlerinde Kaledibi Mahallesi'ndeki sazlık alanda çıkan yangın, rüzgarın da etkisiyle kısa sürede geniş bir alana yayıldı. Alevler yerleşim yerlerine ve tarım alanlarına doğru yaklaşırken, ihbar üzerine bölgeye sevk edilen Mersin Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri yangına hızlı şekilde müdahale etti. Ekiplerin yoğun çalışmaları sonucu yangın kontrol altına alınarak söndürüldü. Soğutma çalışmalarının ardından bölgede yeniden alevlenme riskine karşı önlem alındı.

Yangında can kaybı yaşanmazken, bir üreticiye ait serada hasar meydana geldi.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Mersin Haberleri

Kaza Geçiren Polis Memuru Şehit Oldu
Torosların Zirvesinde 106 Yıl Sonra Milli Mücadele Ruhuyla Yürüdüler
Mersin’de Çöken Yolda Çalışmalar Sürüyor: Mersin-antalya Yolunda Trafik Kontrollü Sağlanıyor
Mersin Şehir Tiyatrosu Dünya Tiyatro Günü’nü Sahnede Kutladı
Orman Okulunda Miniklere Doğa Dersi