Mersin'de Şehit Ailelerine Şehadet Belgesi Verildi

Mersin'in Toroslar ilçesinde şehit ailelerine şehadet belgesi verildi.

Mersin'in Toroslar ilçesinde şehit ailelerine şehadet belgesi verildi.

Toroslar Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Hakkari'nin Çukurca ilçesinde şehit düşen piyade sözleşmeli er Tolga Kaplan'ın ve Barış Pınarı Harekatı Bölgesi'nde şehit olan Uzman Onbaşı Halil Karakoç'un aileleri ziyaret edildi.

Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Ercan Kireçtepe, Kaymakam Ahmet Hikmet Şahin, Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz ve İlçe Emniyet Müdürü Zeki Avşar'ın yer adlığı ziyarette, şehitlerin ailelerine şehadet belgeleri verildi.

Kireçtepe, yaptığı açıklamada, şehadet belgesini, Türk milleti ve Türk Silahlı Kuvvetleri adına takdim ettiğini belirterek, ailelere başsağlığı dileğini iletti.

Yılmaz da şehitliğin yüce bir mertebe olduğunu bildirerek, şehit askerlere Allah'tan rahmet, ailelerine başsağlığı diledi.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Mersin Haberleri

Minibüsün Çarptığı Çocuk Hayatını Kaybetti
Mersin’de 3 Kişiyi Katleden Şüpheli Tutuklandı
Mersin’de Komşusu Tarafından Öldürülen Anne Ve Oğlu Toprağa Verildi
Boyu Kadar Yayın Balığını Eliyle Yakaladı
Akdeniz Belediyesi Yeni Çöp Konteynerini Mahallelere Yerleştiriyor