Mersin’de Sele Kapılan Kadın Hayatını Kaybetti

Mersin'in Gülnar ilçesinde meydana gelen sele kapılan bir kadın yaşamını yitirdi.

Mersin'in Gülnar ilçesinde meydana gelen sele kapılan bir kadın yaşamını yitirdi. Kadının cansız bedeni ekipler tarafından sele kapıldığı yerden 3 kilometre uzakta bulundu.

Meteorolojinin uyardığı yağışlı hava bugün Mersin genelinde etkili oldu. Yağışın yoğun olduğu bölgelerden Gülnar ilçesine bağlı Büyükeceli Mahallesi Karadere mevkiinde sel oluştu. Sel suları ağaç kesimi için bölgede bulunan 4 kişilik ekibin kaldığı çadıra geldi. Bu sırada 3 kişi kaçarken, 49 yaşındaki Gülcan Eroğlu, sel sularına kapıldı. Çadırın yanı sıra ekibe ait araçta sele kapılarak hurdaya döndü.

Haber verilmesi üzerine bölgeye sağlık, jandarma, itfaiye ve AFAD ekipleri sevk edildi. Bölgede yapılan çalışmada ekipleri selde kaybolan kadının cansız bedeninin 3 kilometre uzaklıkta dere yatağında buldu. Eroğlu'nun cansız bedeni hastane morguna götürüldü.

Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Mersin Haberleri

Çalılık Alanda Başlayan Yangın Büyümeden Söndürüldü
Akdeniz’de Hizmet Mesaisi Sahada: Beşikci Mahalle Sakinleriyle Buluştu
Silifke’de Mahalle Muhtarları İstişare Toplantısında Buluştu
Şahin Tuzağına Yem Amaçlı Bağlanan Güvercini Vatandaşlar Kurtardı
Vicdansız Sürücü ‘kasten Öldürmeye Teşebbüs’ Suçundan Tutuklandı