Mersin'de Sera Ve Ahırında Uyuşturucu Ele Geçirilen Zanlı Tutuklandı

Mersin'in Silifke ilçesinde sera ve ahırında 11 kilo 130 gram esrar ele geçirilen şüpheli tutuklandı.

Mersin'in Silifke ilçesinde sera ve ahırında 11 kilo 130 gram esrar ele geçirilen şüpheli tutuklandı.

Jandarma ekipleri, Uzuncaburç Mahallesi'nde yaşayan bir kişinin serasında uyuşturucu bulundurduğu bilgisi üzerine adrese operasyon düzenledi.

Domates serası ve ahırda, narkotik dedektör köpeği "Fındık" ile yapılan aramada, 11 kilo 130 gram esrar ve 1 kök Hint keneviri ele geçirildi.

Gözaltına alınan zanlı işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandı.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Mersin Haberleri

Bina Yıkımı Sırasında Bitişik Bina Zarar Gördü, Facia Ucuz Atlatıldı
Tarsus’ta Kent Meydanı Projesi Açılış İçin Gün Sayıyor
Mtso 140. Yılını Kutladı
Kktc’nin 5’inci Cumhurbaşkanı Ersin Tatar: "türkiye’nin Desteğiyle Bugünlere Ulaşmanın Mutluluğunu Yaşıyoruz"
Tarsus’ta Halk Sağlığını Tehdit Eden On Binlerce Ürün Toplatıldı