Mersin’de Silah Kaçakçılığı Operasyonu: 5 Gözaltı

Mersin'in Erdemli ilçesinde jandarma ekipleri silah kaçakçılığı yapan şahıslara yönelik operasyon gerçekleştirdi, 5 şüpheli yakalandı.

Mersin'in Erdemli ilçesinde jandarma ekipleri silah kaçakçılığı yapan şahıslara yönelik operasyon gerçekleştirdi, 5 şüpheli yakalandı.

Alınan bilgiye göre, İl Jandarma Komutanlığı ekipleri silah kaçakçılığını önlemek amacıyla çalışma yaptı. Ekiplerin çalışmasında Erdemli ilçesinde 5 şüphelinin elinde bulundurduğu silahları satmak için müşteri arayışında olduğu tespit edildi. Şüphelileri yakalamak ve silahları ele geçirmek amacıyla takibe başlayan jandarma belirlediği adreslere operasyon düzenledi. Operasyonda 5 şüpheli gözaltına aldı. Şahısların adreslerinde yapılan aramada ise 7 adet tabanca, 233 adet fişek, 12 adet şarjör ile bir miktar esrar ele geçirildi.

Gözaltına alınan 5 şüpheli jandarmaya götürüldü.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Mersin Haberleri

Tarsus’ta 8 Bin Dönüm Tarım Arazisi Sular Altında Kaldı
Tarsus’ta Duvar Çöktü, Park Halindeki Araç Zarar Gördü
Mersin’de Din Görevlilerinden Ramazan Öncesi Kan Bağışı
Mersin’de Sokak Kedileri İçin Yeni Merkez Hizmete Girdi
Tarsus’ta Sağanak Yağışlara Ekipler Anında Müdahale Etti