Mersin’de Terör Operasyonu

Mersin'de, terör örgütünün propagandasını yaptıkları iddiasıyla haklarında gözaltı kararı bulunan, Büyükşehir Belediyesi Basın Daire Başkanı Bedrettin Gündeş ile belediye personellerinin de bulunduğu 30 kişinin yakalanması için operasyon düzenlendi.

Edinilen bilgiye göre, Mersin Cumhuriyet Başsavcılığınca PKK/KCK terör örgütüne yönelik yürütülen soruşturma çerçevesinde, örgütün propagandasını yaptıkları ve örgütsel bazı faaliyetlere katıldıkları iddiasıyla, 18'i Büyükşehir Belediye personeli olmak üzere 30 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi.

Şüphelilerin yakalanmasına yönelik bu sabah 500 polisin katılımı ile eş zamanlı operasyonlar düzenlendi. Hava destekli, özel harekat polislerinin de katılımı ile gerçekleştirilen operasyonlarda, Mersin Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın Daire Başkanı Bedrettin Gündeş'in de aralarında bulunduğu çok sayıda kişi gözaltına alındı.

Operasyonların devam ettiği bildirildi.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Mersin Haberleri

Silifke’de Sezonun İlk Üzümü Hasat Edildi, Kilosu 600 Tl’den İhraç Edildi
Mersin’de Nisan Ayı ‘halk Kart’ Ödemeleri Hesaplara Yatırıldı
Yüzlerce Öğrenciden Arda Güler’e "10 Numara" Davet
Mezitli’de Yol Çalışmaları Altyapıyla Birlikte Yenileniyor
Khk İle İhraç Olan Şahsa Belediye Araç Vermiş: Otomobil Aile Aracı Gibi Olmuş