Mersin’de Tır Otomobile Çarptı, Sürücü Yaralı Kurtuldu

Mersin'de tırın çarptığı ticari taksinin sürücüsü yaralandı, araçta yolcunun olmaması faciayı önledi.

Mersin'de tırın çarptığı ticari taksinin sürücüsü yaralandı, araçta yolcunun olmaması faciayı önledi.

Kaza, Mersin-Antalya D-400 kara yolunda Erdemli ilçesi Arpaçbahşiş Mahallesi sınırlarında meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Mersin istikametine seyir halinde olan Ş.T. idaresindeki 02 plakalı tır, kavşaktan dönen B.U. yönetimindeki ticari taksi olarak çalışan otomobile çarptı. Çarpışmanın etkisiyle otomobil ters istikamete dönerken, bükülmesi ise dikkat çekti.

Kazayı görenlerin haber vermesi üzerine bölgeye sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralı sürücü ambulansta ilk müdahalesinin yapılmasının ardından ilçe devlet hastanesine kaldırıldı.

Kaza ile ilgili soruşturma sürüyor.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Mersin Haberleri

Kktc 5. Cumhurbaşkanı Tatar, Anamur Adalet Sarayını Ziyaret Etti
Mut Devlet Hastanesine Yeni Başhekim Atandı
Tarsus Cumhuriyet Başsavcısı Gürkan Özkaynak Görevine Başladı
Mezitli Belediyesi Su Parkı Yaz Sezonuna Kapılarını Açtı
Tüiosb’de 3. Etap Yatırım Başvuruları Başladı