Mersin’de Uyuşturucu Operasyonu: 3 Gözaltı

Mersin'in Erdemli ve Çamlıyayla ilçelerinde jandarma ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda 3 uyuşturucu taciri yakalandı.

Mersin'in Erdemli ve Çamlıyayla ilçelerinde jandarma ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda 3 uyuşturucu taciri yakalandı.

Alınan bilgiye göre, İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin uyuşturucu ile mücadele çerçevesinde yaptığı çalışmalarda Erdemli ve Çamlıyayla ilçelerinde 3 şüpheli belirlendi. Belirlenen şüphelileri takibe alan jandarma ekipleri, düzenlediği operasyonla 3 şüpheliyi yakaladı. Yapılan aramalarda 830 gram bonzai, 780 gram metamfetamin, 79 gram kubar esrar, 485 adet uyuşturucu hap, 1 adet tabanca, 2 adet hassas terazi, 3 adet uyuşturucu madde kullanma aparatı ve 24 bin TL ele geçirildi. Gözaltına alınan şüpheliler, işlemleri yapılmak üzere İl Jandarma Komutanlığı'na götürüldü.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Mersin Haberleri

Tarsus Belediyesinden Amatör Spor Kulüplerine 5 Milyon Tl Destek
Duvar Saatlerinden 48 Kilodan Fazla Uyuşturucu Çıktı: 4 Tutuklama
Başkan Boltaç: "türkiye 6’ncısı Olmak Kurumsal Kapasitemizin Göstergesi"
Devrilen Kamyon Hurdaya Döndü, Sıkışan Sürücü Kurtarıldı
Silifke’de Yanan 6 Bin 115 Hektar Alanda Umut Filizleniyor