Mersin’de Vadide Çıkan Orman Yangını, Büyümeden Söndürüldü

Mersin'in Erdemli ilçesinde vadide çıkan orman yangını ekiplerin zamanında müdahalesiyle büyümeden kontrol altına alınarak söndürüldü.

Mersin'in Erdemli ilçesinde vadide çıkan orman yangını ekiplerin zamanında müdahalesiyle büyümeden kontrol altına alınarak söndürüldü.

Yangın, ilçeye bağlı Kayacı Mahallesinde Kayacı Vadi içerisinde Mergin Köprüsü mevkiinde ormanlık alanda çıktı. Alınan bilgiye göre, dumanları gören vatandaşlar durumu Orman İşletme Müdürlüğüne bildirdi. İhbar üzerine bölgeye yakın olan 2 arazöz ile 10 orman işçisi sevk edildi. Kısa sürede olay yerine ulaşan ekiplerin müdahalesi ile yangın ormanın iç taraflarına sıçramadan kontrol altına alınıp söndürüldü.

Yaklaşık 2 dönüm alanın zarar gördüğü bölgede ekipler soğutma çalışmasına devam ettiği bildirildi.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Mersin Haberleri

Mersin-antalya Arasında Selle Gelen Mucurlar Yolu Kapattı
Mersin’de Makas Atan Sürücü Gözaltına Alındı
Mersin’de Son Bir Ayda Bin 50 Şüpheli Gözaltına Alındı
İyilik Gemisi Mersin’den Sudan’a Uğurlandı
Mersin’de 7. Uluslararası Maraton İçin Geri Sayım Başladı