Mersin'deki Otobüs Kazasında Yaralanan 6 Askerin Tedavisi Sürüyor

Mersin'in Mut ilçesinde 4 askerin şehit olduğu, 2 sürücünün yaşamını yitirdiği otobüs kazasında yaralanan 6 askerin tedavisi sürüyor.

Mersin'in Mut ilçesinde 4 askerin şehit olduğu, 2 sürücünün yaşamını yitirdiği otobüs kazasında yaralanan 6 askerin tedavisi sürüyor.

İlçede 27 Temmuz'da meydana gelen trafik kazasından sonra ilk müdahalelerinin ardından Mersin Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edilen 7 yaralıdan 4'ü taburcu edildi. 2 askerin tedavisi yoğun bakımda, 1'inin ise serviste devam ediyor.

Tedavisi tamamlanan 1 kişinin taburcu edildiği Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde de 2'si ağır 3 yaralının tedavileri sürüyor.

- Kaza

Mut ilçesinde askerleri taşıyan otobüs, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak devrilmiş, kazada 4 asker şehit olmuş, 2 sürücü de hayatını kaybetmişti.

Yaralanan 27 askerden 15'i Mut Devlet Hastanesindeki tedavilerinin ardından taburcu edilmiş, Silifke Devlet Hastanesinde yatan 1 asker ise Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edilmişti.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Mersin Haberleri

Vali Pehlivan, Tcg Nusret Müze Gemisi’ni Ziyaret Etti
Mersin’den 39 Hacı Adayı Dualar Eşliğinde Kutsal Topraklara Uğurlandı
Güven Park Yenileniyor
Özel Çocukların Anneleri ’beden Ve Ruh Sağlığı Atölyesi’nde Buluştu
Meski Özel İhtiyaçlı Öğrencilere Su Tasarrufunu Anlattı