Mersin’deki Terör Operasyonlarında 9 Tutuklama

Mersin İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından PKK/KCK,PYD/YPG terör örgütlerine yönelik düzenlenen operasyonlarda 9 kişi tutuklandı.

Edinilen bilgilere göre, PKK/KCK silahlı terör örgütünün faaliyetlerinin deşifre edilmesine yönelik yürütülen çalışmalarda 25 kasım tarihinde yapılan operasyonda 18 şüpheli gözaltına alındı. Devam eden çalışmalar neticesinde PKK'nın Suriye uzantısı PYD/ YPG silahlı terör örgütünün faaliyetlerinin deşifre edilmesine yönelik 30 kasımda yapılan gece operasyonunda ise 2 şüpheli daha gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüphelilerden S.B., İ.H.B, Y.C., Ö.F.C, C.O., H.E.H, M.K, M.E.H, ve N.E. isimli 9 zanlı tutuklandı.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Mersin Haberleri

"obezite Cerrahisi Sonrası Sağlıklı Beslenme Alışkanlığı Kazanılmalı"
Yurtdışına Kaçmayı Planlayan Terör Örgütü Üyesi Mersin’de Yakalandı
Bocce Sporcusu Mehmet Can Yakın, Dünya 3’üncüsü Oldu
Mersin Büyükşehir Belediyesinin Yeni Logosu Oy Çokluğuyla Kabul Edildi
14. Gezende Erik Festivali Yapıldı