Mersin’deki Yangın Havadan Görüntülendi

Mersin'in Gülnar ilçesinde çıkan orman yangınında söndürme çalışmaları devam ederken, yangının boyutu dron ile havadan görüntülendi.

Mersin'in Gülnar ilçesinde çıkan orman yangınında söndürme çalışmaları devam ederken, yangının boyutu dron ile havadan görüntülendi.

Gülnar ilçesine bağlı Büyükeceli Mahallesi Karadere mevkiinde çıkan orman yangınıyla ilgili söndürme çalışmaları, Mersin Valiliği ve Gülnar Kaymakamlığı koordinesinde devam ediyor. Sabah saatlerinde çıkan ve rüzgarın etkisiyle kısa sürede büyüyen yangına çok sayıda uçak ve helikopterin yanı sıra 40 arazöz, 300 personel müdahale ediyor.

Öte yandan, yangının tehdit ettiği yerleşim yerindeki 30 ev tedbiren boşaltılırken, burada yaşayan vatandaşlar okul bahçesine alındı. Vatandaşların barınma ihtiyacı için de Gülnar'da bulunan lojmanlar hazırlandı.

Yangın havadan görüntülendi

Bu arada, bölgede orman yangını dron ile havadan görüntülendi. Şiddetli rüzgarın olduğu ve dumanlar nedeniyle çalışmaların zorlaştığı yangın bölgesindeki alevlerin boyutu, dron görüntülerine yansıdı.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Mersin Haberleri

Tarsus İğne Oyası Yeniden Değer Kazandı, Kadınlar İçin Gelir Kapısı Oldu
Mersin’de Kadın Üreticilere Yangın Güvenliği Eğitimi
Dna’dan Maktul Ve Katile Uzanan Hikaye: Cesetsiz Cinayette, Zanlı 29 Yıl Ceza Aldı
Mersin’de Zıpkın Avındaki Dalgıç, Köpek Balığıyla Karşılaştı
Muz Üreticisi Dertli: Bahçede 25 Tl, Markette 120 Tl