MEVKA Proje Döngüsü Yönetimi ve Proje Yazma Eğitimi

Mevlana Kalkınma Ajansı tarafından Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonunda “MEVKA Proje Döngüsü Yönetimi ve Proje Yazma Eğitimi” düzenlendi.

Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonunda gerçekleşen eğitim üyelerin katılımı ile gerçekleşti.

ABİGEM Uzmanı Hakan Kanso tarafından 2018 Yılı Mali Destek Programları kapsamında proje hazırlamak isteyen üyelerimize Proje Döngüsü Yönetimi ve Proje Yazma Eğitimi hakkında bilgiler verildi.

Proje yönetimi döngüsü hakkında ayrıntılı bilgiler veren Hakan Kanso, projelerin belirli bir zaman diliminde, belirli bir bütçe çerçevesinde ve belirli bir amaca ulaşmak için hazırlandığını ve sonuca ulaşmaya dönük olması gerektiğini ifade etti.

Proje Hazırlama ve Proje Döngüsü Eğitimi, Hakan Kanso'nunsunumuyla proje başvurusunda bulunmak isteyenlere hazırlık aşaması ve değerlendirme süreci hakkında tavsiyelerde bulunması ve katılımcıların sorularının cevaplanmasının ardından sona erdi. 

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Karaman Haberleri

Kontrolden Çıkan Hafif Ticari Araç Şarampole Savruldu: 1 Yaralı
Su İçen Yaban Hayvanları Fotokapanla Görüntülendi
Karaman’da Tüfekle Rastgele Ateş Açıldı: Araç Ve Ev Zarar Gördü
Vali Çiçek Ve Protokol Üyeleri Namaz Sonrası Vatandaşlarla Bayramlaştı
Vali Çiçek: "bayramda Vatandaşımızın Huzuru İçin Sahadayız"