Mhp Beyşehir İlçe Başkanı Parla: "Hedefimiz Beyşehir'de Birinci Parti Olmak"

Konya'nın Beyşehir ilçesinde, geçtiğimiz günlerde yapılan MHP İlçe Başkanlığı olağan genel kurulunda yeniden ilçe başkanlığına seçilen Nazım Parla, "Hedefimiz Beyşehir'de birinci parti olmak." dedi.

Parla, yaptığı yazılı açıklamada, gerçekleşen genel kurulun ardından yaptıkları ilk yönetim kurulu toplantısı sonrasında icra kurulunu oluşturduklarını belirtti.

Birlik ve beraberlik içerisinde muntazam ve planlı bir çalışma ile 2023-2024 seçimlerinde birinci parti olmayı hedeflediklerini vurgulayan Parla, "Hedefimiz doğrultusunda Allah'ın izniyle Milliyetçi Hareket Partisi'ni ilçemizde birinci parti yapacağız. Yönetim kurulu üyesi arkadaşlarıma ve davamıza gönül vermiş tüm gönüldaşlarıma yürekten güveniyorum. İnandık, azmettik, başaracağız." ifadesini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Konya Haberleri

Antalya’daki Silahlı Kavgada Ölen Genç Toprağa Verildi
Otomobil Park Halindeki Araca Çarptıktan Sonra Şarampole Uçtu: 2 Yaralı
Davulcular Bahşişi Süslenen Eşek Arabasıyla Topluyor
Hadim’de Kar Yağışı Başladı
Beyşehir Gölü Eski Günlerini Arıyor