Mızrak Balığını Köpekbalığı Diye Taşladılar

Antalya'da denize giren vatandaşlar, su yüzeyinde yüzgeçli bir balık görünce köpekbalığı paniğine kapıldı.

Antalya'da denize giren vatandaşlar, su yüzeyinde yüzgeçli bir balık görünce köpekbalığı paniğine kapıldı. Balığı taşlayan vatandaşların o anları sosyal medyada gündem olurken, söz konusu balığın mızrak balığı olduğu öğrenildi.

Sosyal medyada paylaşılan ve Kemer ilçesinde olduğu belirtilen görüntülerde, denize giren vatandaşlar kıyıda yüzgeci su yüzeyinde olan bir balık gördü. Köpekbalığı paniğine kapılan bazı vatandaşlar sudan çıkarken, bazıları da sahilden aldıkları taşla balığı kovmaya çalıştı.

Cep telefonuyla görüntülenen o anlar sosyal medyada gündem olurken, söz konusu balığın mızrak balığı olduğu öğrenildi.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Antalya Haberleri

Alkü’nün 4 Ülke İle Yürüttüğü "kuraklığa Çözüm" Projesi Başladı
Konyaaltı’nda Sıfır Atık Seferberliği
Sahilde Traktörün Altında Kalan 2 Gençten Biri Hayatını Kaybetti
Antalya’da Milyonluk Dolandırıcılık Operasyonu
Antalya’da Tartıştığı Oğlu Tarafından Silahla Vurulan Babadan Acı Haber