Motosiklet Palmiye Ağacına Çarptı, Sürücü Yaralandı

Antalya'nın Manavgat ilçesinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini yitirdiği motosiklet, refüjdeki palmiye ağacına çarptı.

Antalya'nın Manavgat ilçesinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini yitirdiği motosiklet, refüjdeki palmiye ağacına çarptı. Kazada yaralanan sürücü tedavi için hastaneye götürüldü.

Kaza, dün Sorgun Mahallesi Titreyengöl Caddesinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Hedi D'nin kullandığı 07 BKB 938 plakalı motosiklet, Sorgun Mezarlığı önüne geldiğinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybedip refüjde bulunan bordür taşına çarptıktan sonra sürüklenerek palmiye ağacına çarptı.

Kazada yaralanan motosiklet sürücüsünün yardımına bir başka motosiklet sürücüsü ve devriye görevi yapan Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı Merkez Jandarma Karakolu ekibi koştu. Yaralı motosiklet sürücüsü, sağlık ekibinin olay yerindeki müdahalenin ardından ambulansla hastaneye götürüldü.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Antalya Haberleri

Uzay Kongresi’nde Girişimler Dünya Devleriyle Buluştu, Robot Ameca İlk Kez Ziyaretçilerin Karşısına Çıktı
Gazipaşa’da Hafriyat Alanındaki İş Makinesinin Ana Koluna Sıkışan 15 Yaşındaki Çocuk Yaralandı
Bebek Dostu Hastanede Normal Doğum Ve Emzirme Haftası Etkinliği Düzenlendi
Rektör Özkan, Cop31 Öncesi Kadın Liderler Forumu’na Katıldı
Alper Gezeravcı’nın Görevini Gerçekleştiren Axiom Space’ten Yeni Türk Astronot Açıklaması