Motosikletin Çarptığı 13 Yaşındaki Çocuk Metrelerce Sürüklendi: O Anlar Kamerada

Antalya'da yolun karşısına geçen kız kardeşlerden biri, motosikletin çarpması sonucu yaralandı.

Antalya'da yolun karşısına geçen kız kardeşlerden biri, motosikletin çarpması sonucu yaralandı. Kaza ise güvenlik kamerasına anbean yansıdı.

Kaza, geçtiğimiz gün akşamı Konyaaltı ilçesi Gürsu Mahallesi Atatürk Bulvarı üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, kardeşiyle birlikte yolun karşısına geçmekte olan 13 yaşındaki Bade Mira Çiçek'e, henüz ismi öğrenilemeyen sürücünün kullandığı motosiklet çarptı. Kazada Çiçek, çarpmanın şiddetiyle metrelerce sürüklendi. Motosiklet sürücüsü ise olay yerinden ayrıldı. Ağır yaralanan küçük kız, çevredekilerin ihbarı üzerine kaza yerine sevk edilen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Kaza anı kamerada

Kaza ise bir iş yerinin güvenlik kamerasına anbean yansıdı. Görüntülerde, refüje çıkan iki kız kardeşin yolun karşısına geçmekteyken motosikletin gelmesi ve Bade Mira Çiçek'e çarpma anı yer aldı. Yine çarpmadan birkaç saniye öncesi Çiçek'in kardeşinin motosikleti fark edip kazayı kıl payı atlatması da görüntülere yansıdı.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Antalya Haberleri

Antalya’da 20 Yıl Hapis Cezası Bulunan Firari Hükümlü Ormanlık Alanda Yakalandı
Çöpe Gidecek Elektronik Malzemeler Onun Ellerinde Sanat Eserine Dönüşüyor
Kontrolsüz Dönen Otomobil Motosiklete Çarptı: 1 Yaralı
Manavgat’ta Motosikletler Çarpıştı: 3 Yaralı
’kopi’ Yangının Ardından Yeni Yuvasına Kavuştu