Murat Atmaca, Altı Nokta Körler Derneği’nde Genel Başkan Yardımcısı Oldu

Kayseri Altı Nokta Körler Derneği Başkanı Murat Atmaca, derneğin Basın Yayın ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevine getirildi.

Kayseri Altı Nokta Körler Derneği Başkanı Murat Atmaca, derneğin Basın Yayın ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevine getirildi.

Görme engellilere hizmet bağlamında başarılı çalışmaları ile öne çıkan Murat Atmaca, Altı Nokta Körler Derneği Genel Başkan Yardımcısı oldu. Ankara'da Altı Nokta Körler Derneği Genel Merkezinde gerçekleşen 2023 yılının ilk yönetim kurulu toplantısı neticesinde gerçekleşen yürütme kurulundaki değişiklik ile birlikte Kayseri Şube Başkanı Murat Atmaca, Basın Yayın ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevine getirildi.

Murat Atmaca, görev ve sorumluluğunun arttığını ifade ederek; "Görme engellilerimizin her zaman yanında olabilmek adına çalışmalarımı daha büyük bir heyecan ile sürdüreceğim. Allah utandırmasın" şeklinde konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Kayseri Haberleri

Melikgazi’de Personele Yönelik Aile Eğitimi
Başkan Çolakbayrakdar: "iklim Değişikliğiyle Mücadelenin En Etkili Yolu Ağaç Dikmektir"
Kayserili Yüzücülerden Önemli Dereceler
Bisiklette Kayseri’ye İki Madalya
Pınarbaşı’nı Final Heyecanı Sardı