Mut Belediye Başkanı, Mahalle Ziyaretlerine Devam Ediyor

Mersin'in Mut İlçe Belediye Başkanı Murat Orhan, mahalle ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor.

Mersin'in Mut İlçe Belediye Başkanı Murat Orhan, mahalle ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor.

Mut Belediye Başkanı Murat Orhan, ilçeye bağlı Esençay ve Topluca mahallelerini ziyaret edip, vatandaşların öneri ve taleplerini dinleyerek not aldı. Ziyaret sırasında mahalle sakinlerinin ihtiyaçlarını yakından gözlemleme fırsatı da bulan Orhan, belediye olarak beklentilere en kısa sürede çözüm üreteceklerini belirtti.

Başkan Orhan, mahalle ziyaretlerinin belediyecilik hizmetlerinin daha etkin bir şekilde yürütülmesine katkı sağladığını ifade ederek, "Yapacak olduğumuz hizmetlere yönelik istişarede bulunduk. Önceden de söz verdiğimiz gibi bütün kırsal mahallelerimizi ziyaret edip sorunlarına ve isteklerine çözüm bulacağız. Biz hep halkın içinde olacağız. Vatandaşlarımızla bir araya gelmek, onların beklentilerini dinlemek ve çözüm yolları üretmek için ziyaretlerimize devam edeceğiz" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Mersin Haberleri

Sosyal Medyadaki Görüntüler İhbar Oldu, Kamyonet Sürücüsüne Ceza Kesildi
Mersin’de Trafikte Kavga Eden İki Sürücüye 362 Bin Lira Ceza
Tarsus’ta Eğitim Yatırımları Hızla Hayata Geçiriliyor
Abd Savaş Gemisi ’uss Roosevelt’ Mersin Limanı’na Demirledi
Mersin’de Tek Teker Şov Pahalıya Patladı: 46 Bin Tl Ceza Kesildi