Mut Belediyesi Mahsur Kalan Yolculara İkramda Bulundu

Mersin Mut Belediyesi, terminalde mahsur kalan yolculara belediye ekipleri çorba ve çay ikramında bulundu.

Mersin'in Mut ilçesinde, İç Anadolu Bölgesi'ni Akdeniz Bölgesi'ne bağlayan Sertavul Geçidi'nin yoğun kar, tipi ve sis nedeniyle ulaşıma kapanması sonucu çok sayıda yolcu otogarda mahsur kaldı. Mut Belediyesi ekipleri, zor durumda kalan yolcuların ihtiyaçlarını karşılamak için hızlı bir şekilde harekete geçti.

Belediye ekipleri, otogarda bekleyen yolculara sıcak çorba ve çay ikramında bulundu. Ayrıca yaşlılar, çocuklu aileler ve ihtiyaç sahibi yolcular belediyenin konukevine yerleştirilerek barınma imkânı sağlandı.

Mut Belediye Başkanı Murat Orhan, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Sertavul Geçidi'nin yoğun kar yağışı sebebiyle kapanmasından dolayı ilçemiz otogarında mahsur kalan yolculara sıcak çorba ve çay ikramında bulunup, yaşlı, çocuklu ve ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızı belediye konukevine yerleştirdik. Gece boyunca sahada olup, kardan etkilenen vatandaşlarımızın mağduriyetini gidermek için çalışacağız" dedi.

Yoğun kar yağışı ve tipinin etkili olduğu bölgede, Mut Belediyesi ekipleri karla mücadele çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

İlgili Haberler

Fırtına Mersin’de Hayvan Barınağına Zarar Verdi
Mersin’de Fırtına Halı Sahayı Çökertti
Mersin Büyükşehir Belediyesinden Kadınlara Destek

Mersin Haberleri

Mersin’de Denize Giren 3 Gençten Biri Hayatını Kaybetti
Kılıçdaroğlu Gözaltına Alınan Başkanlara Destek İçin Mersin’e Ziyarette Bulundu
Mersin’de 18 Bin Aileye ‘hoş Geldin Bebek’ Desteği
Mersin’de Üniversite Öğrencilerine Çok Yönlü Destek
Mersin’de Yağış Etkili Oluyor