Mut İlçesine Tobb’ Dan İlkokul

Mersin'in Mut İlçesinde Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından 8 derslikli ilkokul yaptırılıyor.

Mersin'in Mut İlçesinde Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından 8 derslikli ilkokul yaptırılıyor.

İnşaatı devam eden okulda incelemelerde bulunan İlçe Kaymakamı İhsan Ayrancı, TOBB ve Milli Eğitim Bakanlığı işbirliğiyle ülkemiz genelinde yapılması planlanan okullarından birisinin de ilçede yapılmasından mutluluk duyduklarını belirtti. Ayrancı, "TOBB ve Milli Eğitim Bakanlığı işbirliğiyle ulusal eğitime katkı verilmesi amacıyla 154 ilçede 154 okul kampanyası kapsamında ilçemizde de bir okulun yapımı bizim için çok değerli. Okulu eğitimin 2. yarıyılına açmayı planlıyoruz" dedi.

Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şahin Sezer ise, "TOBB" un proje dahilinde 154 ilçeden birisinin Mut olması bizleri onurlandırdı" diye konuştu.

Okul incelemesinde İlçe Milli Eğitim Müdürü Harun Halifeoğlu'da hazır bulundu.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

İlgili Haberler

Mersin’de Kardeşlere Çarpan Sürücü Kaçtı, O Anlar Kameralara Yansıdı: 1 Ölü, 1 Yaralı
Mersin’de 82 Yaşındaki Yaşlı Adamdan 2 Gündür Haber Alınamıyor

Mersin Haberleri

Mersin-antalya Karayolunda Heyelan: Yol Trafiğe Kapandı, 1 Yaralı
Berdan Irmağı’nda Alarm, Su Seviyesi Köprüye Dayandı
Akdeniz’e Akan Sel Suları Kızkalesi Çevresini Kahverengiye Bürüdü
Silifke’de Hortum Seraları Yerle Bir Etti
Down Sendromlu Çocuklar Mersin Spor Kulübü İle Aynı Sahada Buluştu