Mut’lu Öğrencilerden Filistin’e Destek

Mersin'in Mut ilçesinde ortaokulu öğrencileri, Filistin'e destek, Gazze'de yaşananlara dikkat çekmek amacıyla okul bahçesinde etkinlik yaptı.

Mersin'in Mut ilçesinde ortaokulu öğrencileri, Filistin'e destek, Gazze'de yaşananlara dikkat çekmek amacıyla okul bahçesinde etkinlik yaptı.

İlçede bulunan Şehit Ahmet Ersoy Ortaokulu öğrencileri, Filistin halkına destek olmak için anlamlı bir etkinliğe imza attı. Okul bahçesinde bir araya gelen öğrenciler, kendilerinin diktiği ve çizdiği Filistin bayrağını açtı. Öğretmenlerinin rehberliğinde Filistin bayraklarını açarak müzik aletleriyle Filistin şarkısı da okuyan öğrenciler, Gazze'de yaşanan insanlık dramının son bulması için temennide bulundu.

Okul Müdürü Kemal Işık, "Şehit Ahmet Ersoy Okulu öğrencileri Filistin farkındalık etkinliklerine canı gönülden katılım sağladılar. Kimi öğrencilerimiz bayrak dikti, kimi öğrencilerimiz boyamalar yaptı, kimi öğrencilerimiz de yetenekleri doğrultusunda müzik aletleriyle destek verdi. Filistin özgürdür özgür kalacaktır. Sonuna kadar Filistin'in yanındayız" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Mersin Haberleri

Mersin’de Kan Veren İtfaiye Erleri Öğrencilerden Alkış Aldı
Özgecan Aslan Ölümünün 11’inci Yılında Mezarı Başında Dualarla Anıldı
Mersin’de Metruk Bina Kontrollü Şekilde Yıkıldı
Gülnar’ın 50 Yıllık Su Sorunu Çözüldü
Trafik Denetiminde Sahte Avukat Kimliği Gösteren Şahıs Yakalandı