Narkotik Polisinden ’cono’lara Operasyon: 55 Gözaltı

Mersin'in Tarsus ilçesinde uyuşturucu madde ticaretine yönelik düzenlenen kapsamlı operasyonda 55 şüpheli gözaltına alındı.

Mersin'in Tarsus ilçesinde uyuşturucu madde ticaretine yönelik düzenlenen kapsamlı operasyonda 55 şüpheli gözaltına alındı. Operasyon, Tarsus Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde gerçekleştirildi.

Tarsus ilçesinde kamuoyunda "Cono aşireti" olarak bilinen gruba yönelik operasyon yapıldı. Tarsus İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Büro Amirliği ekipleri tarafından çok sayıda adrese eş zamanlı baskın düzenlendi.

Adreslerde gerçekleştirilen aramalarda yüklü miktarda uyuşturucu madde, suçtan elde edildiği değerlendirilen para ve ziynet eşyası ele geçirilirken, 55 şüpheli gözaltına alınarak emniyete götürüldü.

Olayla ilgili soruşturmanın ardından şüpheliler Tarsus Adliyesi'ne sevk edildi.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Mersin Haberleri

Kazadan 8 Gün Sonra Acı Haber Geldi
Mersin’de Mart Ayında 866 Firma Denetlendi, 363 Bin Lira Ceza Uygulandı
Tarsus’ta Irmakta Kaybolan Genci Arama Çalışmaları Sürüyor
Trafikte Drift Atan Sürücü Gözaltına Alındı
Mersin’de Engelsiz Yaşam İçin Kapsamlı Destekler Sürüyor