Niğde Gazozu Fabrikası’ndaki Kimyasal Zehirlenme Olayında 2 Tutuklama

Niğde'de bir içecek fabrikasında temizlik yapmak için girdikleri su tankında zehirlenen 5 işçiden 2'sinin hayatını kaybetmesine ilişkin gözaltına alınan...

Niğde'de bir içecek fabrikasında temizlik yapmak için girdikleri su tankında zehirlenen 5 işçiden 2'sinin hayatını kaybetmesine ilişkin gözaltına alınan 2 şüpheli tutuklandı.

Niğde Gazozu Fabrikası'nda tank temizliği sırasında kullandıkları kimyasal maddenin tepkimesi sonucu etkilenen 5 işçiden 2'si yaşamını yitirmişti. Hayatını kaybeden işçiler Faruk Sert dün Niğde merkezde, Ufuk Kılıçaslan ise merkeze bağlı Hasaköy'de toprağa verilirken kimyasaldan etkilenen 1 işçinin tedavisinin devam ettiği 2 işçinin ise taburcu edildiği öğrenildi.

Niğde Cumhuriyet Başsavcılığından yapılan açıklamaya göre, yaşanan olayın ardından başlatılan soruşturma çerçevesinde gözaltına alınan 2 kişinin emniyetteki işlemleri tamamlandı. Sağlık kontrolünün ardından adliye sevk edilen 2 şüpheli çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

İlgili Haberler

Niğde’de İlk Kez Skolyoz Ameliyatı Yapıldı
Niğde Belediyesi Kapalı Otoparkı Hizmete Girdi

Niğde Haberleri

Tarihi Gümüşler Manastırı’nda Karakalem Resim Sergisi
’geleneksel Niğde Eğitimde İyi Örnekler Yarışması’nda Ödüller Sahiplerini Buldu
Aladağlar’da ‘türkiye’nin Gücü Gençliği’ Tırmanışı
Niğde’de Fener Alayı Düzenlendi
Niğde’de 19 Mayıs Gençlik Ve Spor Bayramı Düzenlenen Programla Kutlandı