’Niğde Gençlerine Sahip Çıkıyor’ Projesiyle Voleybol Kursu Başladı

Niğde Emniyeti, ÇOGEP kapsamında “Niğde Gençlerine Sahip Çıkıyor” projesiyle Çiftlik ilçesinde voleybol kursu açarak gençleri spora yönlendirdi.

Niğde İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında; Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı (ÇOGEP) tarafından onaylanan "Niğde Gençlerine Sahip Çıkıyor" projesi çerçevesinde Çiftlik ilçesinde voleybol kursu açıldı.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü iş birliğiyle açılan kursta, 11-14 yaş grubundaki 14 çocuk ve gencin spora yönlendirilmesi, disiplinli, sorumluluk bilincine sahip ve sağlıklı bireyler olarak yetişmeleri hedefleniyor. Kurs süresince kursiyerlerin ihtiyaç duyacağı tüm spor malzemeleri Niğde İl Emniyet Müdürlüğü tarafından karşılandı. Her öğrenciye forma takımı, dizlik, spor ayakkabısı ve sırt çantası hediye edildi.

Yapılan açıklamada; projenin gençlerin kişisel gelişimlerine katkı sağlarken aynı zamanda sporu sevdirmeyi ve topluma faydalı bireyler olarak yetişmelerinin amaçlandığı belirtildi.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

İlgili Haberler

Niğde’de Uyuşturucu Taciri 4 Kişi Tutuklandı
Niğde’de Tefecilik Operasyonu
Cumhuriyet Coşkusu Aladağlar’ın Zirvesinde

Niğde Haberleri

Tkdk Başkanı Antalyalı: "42 İlde 5 Milyar Euroluk Yatırımın Gerçekleşmesine Katkı Sağladık"
İnan’dan 112 İstasyonlarına Ziyaret
Niğde Halk Eğitimi Merkezi, Türkiye’nin En Başarılı 10 Kurumu Arasında Yer Aldı
Niğde Belediyesi Araç Filosuna 20 Milyon Tl’lik Yeni Otobüs
Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir’den Tff’ye Ziyaret