Niğde Valiliği’nden Fırtına Uyarısı

Valilikten yapılan açıklamada; 20 Nisan Cumartesi günü güney ve güneybatıdan fırtına beklendiği ifade edildi.

Niğde Valiliği, kentte olabilecek fırtınaya karşı vatandaşları uyardı.

Valilikten yapılan açıklamada; 20 Nisan Cumartesi günü güney ve güneybatıdan fırtına beklendiği ifade edildi. Niğde Valiliği tarafından yapılan duyuruda; "Meteorolojiden alınan bilgiler doğrultusunda bu gece saatlerinden itibaren fırtına bekleniyor. Meteorolojiden alınan bilgiler doğrultusunda bu gece saatlerinden itibaren rüzgârın; bölgemizde (Konya, Karaman, Aksaray, Niğde) güney ve güneybatıdan fırtına (51-75 km/saat) ve yer yer kuvvetli fırtına (75-90 km/saat) şeklinde esmesi bekleniyor. Oluşması muhtemel risklere karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır" ifadelerine yer verildi. Niğde Valiliği oluşması muhtemel risklere karşı da uyarılarda bulundu.

Yapılan açıklamada; çatı uçması, ağaç ve direklerin devrilmesi, ulaşımda aksamalar, baca gazı zehirlenmesi ve toz savrulmasına karşı vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları istendi.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Niğde Haberleri

Niğde’de Bayram Arifesinde Şehitlik Ziyaret Edildi
Özdemir: "bayramlar, Kardeşlik Ve Dayanışmanın En Güçlü Sembolüdür"
Niğde’de Hayvan Pazarında Bayram Bereketi Yaşanıyor
Niğde Murtaza Köyü Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneği Açıldı
Niğde’de Kurban Bayramı Tedbirleri Açıklandı