Niğde Valisi Yılmaz Şimşek Kontrol Noktaları ve Hastaneyi Ziyarette Bulundu

15.12. 2018 Cumartesi günü Niğde’nin giriş ve çıkışlarında bulunan polis uygulama noktalarında incelemelerde bulunan Niğde Valisi Yılmaz Şimşek, daha sonra Ulukışla Devlet Hastanesini ziyaret etti.

Niğde'nin huzur ve güvenliği ile trafik denetlemeleri için farklı bölgelerde ve giriş çıkışlarındaki uygulama noktalarını ziyaret ederek incelemelerde bulunan  Şimşek, kontrollerde yapılan denetimler hakkında polislerden bilgi aldı.

Gerçekleştirdiği ziyaretler esnasında güvenlik görevlileri ile tek tek sohbet eden Şimşek, vatandaşların can ve mal güvenliğini korumaya yönelik tedbirlerin alındığını, yapılan uygulamalarda vatandaşlara devletin sevgisini ve hoşgörüsünü benimseyen bir anlayışla hizmet sunduklarını sözlerine ekledi.

Uygulama noktaları ve Ulukışla Emniyet Amirliği ziyaretinin ardından Ulukışla Devlet Hastanesi Acil servisini ziyaret eden Şimşek, hasta kabul noktaları ve acil servis ünitelerinde incelemelerde bulunarak; vatandaşlarla verilen hizmet memnuniyeti hakkında sohbet etti.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Niğde Haberleri

Niğde’de Kontrolden Çıkan Otomobil Takla Attı: 1 Yaralı
Niğde’de Cezaevi İnşaatından Düşen İşçi Yaralandı
Çamardı Belediyespor’dan Gururlandıran Başarı
Niğde’de ’genetik Kaynaklar İçin Farkındalık Paneli’ Düzenlendi
Niğde’de Üreticilere Tohum Ve Çilek Fidesi Desteği: 522 Üreticiye Dağıtım Yapıldı