Niğde'de Asayiş

Niğde'de düzenlenen uyuşturucu operasyonlarında 2 şüpheli gözaltına alındı.

Niğde'de düzenlenen uyuşturucu operasyonlarında 2 şüpheli gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, sokak satıcılarına ve kullanıcılarına yönelik yaptığı çalışmada 2 şüpheliyi yakaladı.

Zanlıların üzerinde ve araçlarında yapılan aramalarda yaklaşık 130 gram uyuşturucu madde ile uyuşturucu satışından kazanıldığı değerlendirilen 2 bin 230 lira ele geçirildi.

Zanlıların emniyetteki işlemleri devam ediyor.

İl jandarma Komutanlığı ekipleri, Çiftlik ilçesi Çınarlı köyü Alıçlı mevkisinde Roma dönemine ait olduğu tahmin edilen 8 mezar yerinde kaçak kazı yaptığı tespit edilen bir şüpheliyi yakaladı.

Zanlının kazı yaptığı alanda ve evinde ruhsatsız av tüfeği, tabanca, 2 kürek, kazma, çapa aleti ve kırık küp parçaları ele geçirildi.

Zanlı hakkında işlem başlatıldı.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Niğde Haberleri

Niğde’de Hafif Ticari Araçla Motosiklet Çarpıştı: 1 Ölü, 4 Yaralı
Ulukışla - Pozantı Yolunda Zincirleme Kaza: 2 Ölü
Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi’nde 225 Tıp Öğrencisi Beyaz Önlük Giydi
Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi’ne ’bilgisayar Ve Bilişim Teknolojileri Fakültesi’ Kurulacak
Kaymakam Yiğit’ten Jandarma Kontrol Noktasına Ziyaret