Niğde’de Asayiş Ve Güvenlik Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

Niğde Valiliği Toplantı Salonu'nda, Vali Cahit Çelik başkanlığında Asayiş ve Güvenlik Değerlendirme Toplantısı düzenlendi.

Niğde Valiliği Toplantı Salonu'nda, Vali Cahit Çelik başkanlığında Asayiş ve Güvenlik Değerlendirme Toplantısı düzenlendi.

Toplantıya Cumhuriyet Başsavcısı Ufuk Mustafa Süren, İl Emniyet Müdürü Yılmaz Delen, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Gürol Okyar ve ilgili kurum temsilcileri katıldı. Toplantıda, il genelinde yürütülen güvenlik hizmetleri, suçla etkin mücadele çalışmaları, trafik uygulamaları ve vatandaşların huzurunu artırmaya yönelik alınan mevcut ve yeni tedbirler detaylı şekilde ele alındı.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Niğde Haberleri

Niğde’de Çocuklar Tarımsal Üretim Süreçlerini Yerinde Öğreniyor
Niğde’de Kadınlar Voleybol Turnuvasının Şampiyon Belli Oldu
Modern Tıbba Geleneksel Destek
Niğde’de 10 Gün Boyunca Gastronomi Ve Eğlence Rüzgarı Esti
Niğde’de Motosiklet İle Otomobil Çarpıştı: 1 Yaralı