Niğde'de Bir Apartman Karantinaya Alındı

Niğde'nin Ulukışla ilçesindeki bir apartmanda, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında karantina uygulaması başlatıldı.

Niğde'nin Ulukışla ilçesindeki bir apartmanda, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında karantina uygulaması başlatıldı.

Ulukışla Kaymakamlığından yapılan açıklamada, İlçe Umumi Hıfsızsıhha Kurulu kararınca Doğu Mahallesi İsmet İnönü Caddesi'ndeki Dila Apartmanı'nın 14 gün süreyle karantinaya alındığı belirtildi.

Kurulun istisnai durumlar haricinde dışarı çıkılmamasına ve gerekli tüm güvenlik ve sağlık tedbirlerinin azami derecede alınmasına karar verdiği aktarılan açıklamada, vatandaşlar maske, sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uymaya davet edildi.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Niğde Haberleri

Niğde’de Kontrolden Çıkan Otomobil Elektrik Direğine Çarptı: 1 Ölü, 1 Yaralı
Rektör Uslu: "ramazan Bayramı Birlik Ve Beraberliğimizi Güçlendiren Özel Günlerdendir"
Bayram Namazında Çocuklara Harçlık Sürprizi
Başkan Özdemir Ramazan Bayramı Mesajında Gazze’deki Drama Dikkat Çekti
Niğde Valiliği: "bayram Süresince Tüm Tedbirler Alındı"