Niğde'de Devlet Bahçeli Bulvarı Üstgeçidi Hizmete Girdi

Niğde Belediyesi tarafından, trafik yoğunluğunu azaltmak amacıyla yapılan Devlet Bahçeli Bulvarı'ndaki üstgeçit tamamlanarak trafiğe açıldı.

Niğde Belediyesi tarafından, trafik yoğunluğunu azaltmak amacıyla yapılan Devlet Bahçeli Bulvarı'ndaki üstgeçit tamamlanarak trafiğe açıldı.

Trafiğe açılan üst geçitte açıklamalarda bulunan Niğde Belediye Başkan Emrah Özdemir, Devlet Bahçeli Bulvarı ve üstgeçidin geçici kabul işlemlerinin resmi olarak kabul edildiğini söyledi.

Özdemir, artık çevre yolu Devlet Bahçeli Bulvarı ve üst geçidin trafiğe açılmasının önünde bir engel kalmadığını belirterek, yolun Niğde’ye ve bütün sürücülere hayırlı olmasını diledi.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Niğde Haberleri

Nöhü Öğrencilerinden Uluslararası Sanat Başarısı
Nöhü İletişim Fakültesi Ve Sanat Kulübü’ndeki Bir Yıllık Emek Belge Töreniyle Taçlandı
Niğde’de Uyuşturucu Operasyonu: 2 Şüpheli Tutuklandı
Niğde’de 5 Aracın Karıştığı Zincirleme Kaza: 2 Yaralı
Niğde’de ‘ortak Akıl’ Buluşması